Ons werk

Onderwijsinstellingen, horeca, bedrijven maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. We zorgen ervoor dat we bezig blijven in datgene waar we goed in zijn, namelijk het leveren van maatwerk interieur (meubelen). Hout en Vorm ontwerpt en realiseert maatwerk interieuroplossingen en totaalinrichtingen, met oog voor detail en vakmanschap. Samen met onze partners creëren we de mooiste interieurs.

 

Portfolio

  • Alles
  • Interieurs
  • Keukens
  • Zakelijke markt

Een keuken in een hout gebouwd huis

Voor onze samenwerkingspartner mochten wij deze mooie keuken maken. Ze hadden zelf al heel goed het huiswerk gedaan en wisten al vrij nauwkeurig aan te geven hoe de droomkeuken eruit moest komen te zien.
Lees meer

Een keuken waarbij we echt “out of the box” mochten denken

Graag een decor wat niet zomaar iedereen heeft, een groot vrijstaand fornuis wat je tegenwoordig ook niet snel meer als een keuze voorbij ziet komen
Lees meer

Voor als de eigenaresse een echte kookliefhebster is

Deze eigenaresse kocht een woning die wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Ze nam contact op en we gingen eerst cultuur snuiven in haar nieuwe woning. Door in de woning rond te lopen zie je goed de mogelijkheden die de woning te bieden heeft.
Lees meer

De keuken als blikvanger van de woning

Een sfeervolle keuken met veel lades van massief Balkeiken fineer. De stoere 2.4 mm dikke fineer geeft een stoere en warme uitstraling aan de keuken.
Lees meer
keuken met keukeneiland | Hout en Vorm

Een eiland als keuken of een prachtig keukeneiland

Een totale verbouwing van een vrijstaande woning. Hout en Vorm mocht de ruime eetkeuken met een groot keukeneiland maken.
Lees meer

COMPLETE INRICHTING VOOR EEN GEHEEL VERBOUWDE BENEDENVERDIEPING

Een volledig interieur verzorgd voor een benedenverdieping zoals een keuken, wandmeubel, salontafels en een eetkamertafel.
Lees meer

Complete inrichting voor een split level woning te Venray

De vakkenkast is maar liefst 4.50 meter hoog. De kubussen zijn allen verschillend van hoogte, breedte en diepte. Diverse kubussen zijn voorzien van ingefreesde verlichting. De combinatie van materialen komt mooi terug in het tv meubel en de keuken.
Lees meer

Nieuwe keuken in een mooi statig pand te Venray

Voor een mooi statig herenhuis te Venray maakten wij onderstaande keuken. We kozen samen met de bewoners voor een mooie combinatie van verschillende materialen waardoor het een prachtig geheel werd.
Lees meer
Industriële tafel op maat

Inrichting woning te Venray

We mochten diverse ruimtes van de woning gaan inrichten. Van baykamer tot kinderkamer, tot woonkamer en toilet. De bewoners kozen voor mooie stoere materialen waardoor de grote verbouwing van de woning helemaal tot zijn recht kwam.
Lees meer
kantoorinrichting tafel ttl|Hout en Vorm

Smaakvolle werkruimte

In Horst opende een nieuw Tandtechnisch Laboratorium, TTL Van Boven. Bij dergelijke projecten is het belangrijk dat er hygiënisch gewerkt kan worden en dat de gebruikte materialen makkelijk schoon te maken zijn.
Lees meer
horeca eiken lamp met wijngklazen | hout en vorm

WIJNBAR A BELLE

We mochten een deel van de inrichting voor Wijnbar en restaurant a Belle te Horst verzorgen. In de groepsruimte boven een eiken lamp met ruimte voor wijnglazen en een stoere eiken boomstamtafel met ingelegde stukken wijnkistjes.
Lees meer
Daltonschool-de-hommel

Een echte keuken op school

Een keer heel iets anders, namelijk een basisschool in Venray. De school was toe aan een nieuwe inkomhal, aula en computergang voor de bovenbouw. Een project vol slimme en praktische oplossingen.
Lees meer

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.