Ons werk

Onderwijsinstellingen, horeca, bedrijven maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. We zorgen ervoor dat we bezig blijven in datgene waar we goed in zijn, namelijk het leveren van maatwerk interieur (meubelen). Hout en Vorm ontwerpt en realiseert maatwerk interieuroplossingen en totaalinrichtingen, met oog voor detail en vakmanschap. Samen met onze partners creëren we de mooiste interieurs.

 

Maatwerk houten meubels voor architecten

Complete interieurbouw

U weet wat u mooi vindt maar hebt geen idee hoe dit werkelijk vorm te geven? Wij leren u graag beter kennen. En samen met u werken we naar een verrassend ontwerp. En dat doen we op basis van één meubelstuk als voor een compleet interieur. En zijn er interieurstukken waar u aan gehecht bent? Duurzaamheid is voor ons belangrijk en zorgen voor een goede en passende herbestemming. Zo creëert u een heerlijke sfeer in uw huis zodat u zich helemaal thuis kunt voelen.

Begeleiding

Wij coördineren en begeleiden diverse projecten. Het ontwerp is uiteraard de basis. Want het ontwerp is gebaseerd op uw wensen en eisen. Tevens moeten we rekening houden met de randvoorwaarden. Daarbij kun je denken aan elektriciteit, verlichting, water enzovoort. Wij zijn geen aannemer maar we vinden het heel belangrijk dat door ons ontwikkelde interieurs en meubelen op de juiste manier gemaakt en geplaatst worden.

eettafel beuken
structuurontwerp begane grond hout en vorm

Ontwerp

Het ontwerp wordt gemaakt op basis van een gesprek met u. Wij bespreken uw eisen en wensen, verwachtingen, budget en bekijken de mogelijkheden. Op basis van de gesprekken maken wij een voorontwerp en vervolgens een definitief ontwerp. Tevens geven wij aan wat globaal de kosten zullen zijn. Het uitgewerkte ontwerp met technische tekeningen gaan dan samen met de besproken materiaalkeuzes naar de werkplaats.

Maatwerk in meubelen

Wij ontwerpen en maken kwaliteitsmeubelen voor in je woning of bedrijf. Het ontwerp, de kwaliteit van bouw en de hoogwaardige afwerking van je meubelstuk staat bij ons voorop. Het gehele proces, van het selecteren van de mooiste materialen tot aan het produceren op ambachtelijke wijze van meubels op maat doen wij geheel binnenshuis.

Hout en Vorm - Woning 3 - Kinderslaapkamer - 1

Portfolio

Industriële tafel op maat

Inrichting woning te Venray

We mochten diverse ruimtes van de woning gaan inrichten. Van baykamer tot kinderkamer, tot woonkamer en toilet. De bewoners kozen voor mooie stoere materialen waardoor de grote verbouwing van de woning helemaal tot zijn recht kwam.
Lees meer
kantoorinrichting tafel ttl|Hout en Vorm

Smaakvolle werkruimte

In Horst opende een nieuw Tandtechnisch Laboratorium, TTL Van Boven. Bij dergelijke projecten is het belangrijk dat er hygiënisch gewerkt kan worden en dat de gebruikte materialen makkelijk schoon te maken zijn.
Lees meer
horeca eiken lamp met wijngklazen | hout en vorm

WIJNBAR A BELLE

We mochten een deel van de inrichting voor Wijnbar en restaurant a Belle te Horst verzorgen. In de groepsruimte boven een eiken lamp met ruimte voor wijnglazen en een stoere eiken boomstamtafel met ingelegde stukken wijnkistjes.
Lees meer
Daltonschool-de-hommel

Een echte keuken op school

Een keer heel iets anders, namelijk een basisschool in Venray. De school was toe aan een nieuwe inkomhal, aula en computergang voor de bovenbouw. Een project vol slimme en praktische oplossingen.
Lees meer

Complete inrichting voor een appartement te Venray

De bewoners gingen de stap maken van de verhuizing naar een appartement. Graag wilden ze het appartement eigen maken en vroegen Hout en Vorm om mee te denken.
Lees meer
Foyer

REISBUREAU CHICO’S TRAVEL

Belangrijk bij de inrichting van een reisbureau is natuurlijk dat de klant een vakantiegevoel krijgt of vasthoudt. De inrichting diende daarnaast functioneel te zijn gezien de geringe ruimte. Een opdracht in samenwerking met Datzitt.
Lees meer
Vergadertafel

PEELRAND MAKELAARDIJ

Een makelaars kantoor in een prominent gebouw van Venray, het welbekende pand De Monnikskap. Bij zo’n uitstraling moet ook het interieur aansluiten. Mooie massief eiken bureaus, de eiken balie met een geweldige foto van Venray.
Lees meer
Houten Eiken wandplank

Stoer binnenvaartschip

Jansen Tankvaart vroeg ons of wij het binnenvaartschip De RoVer stoer maar toch huislijk in konden richten. Ze varen er het gehele jaar mee dus een fijne sfeer was van groot belang. We kozen voor zwaar rustiek eiken.
Lees meer

Interieur voor woonhuis 12 te Venray

Samen met interieurstyliste Wendy Achten (Designstudio8) gingen we aan de slag om het interieur te verzorgen voor dit prachtige woonhuis. Van de keuken/ eetkamer, badkamer, woonkamer tot wijnkamer.
Lees meer

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.