Ons werk

Onderwijsinstellingen, horeca, bedrijven maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. We zorgen ervoor dat we bezig blijven in datgene waar we goed in zijn, namelijk het leveren van maatwerk interieur (meubelen). Hout en Vorm ontwerpt en realiseert maatwerk interieuroplossingen en totaalinrichtingen, met oog voor detail en vakmanschap. Samen met onze partners creëren we de mooiste interieurs.

 

Portfolio

  • Alles
  • Interieurs
  • Keukens
  • Meubels op maat
  • Zakelijke markt
keuken met keukeneiland | Hout en Vorm

Een eiland als keuken of een prachtig keukeneiland

Een totale verbouwing van een vrijstaande woning. Hout en Vorm mocht de ruime eetkeuken met een groot keukeneiland maken.
Lees meer

COMPLETE INRICHTING VOOR EEN GEHEEL VERBOUWDE BENEDENVERDIEPING

Een volledig interieur verzorgd voor een benedenverdieping zoals een keuken, wandmeubel, salontafels en een eetkamertafel.
Lees meer

Complete inrichting voor een split level woning te Venray

De vakkenkast is maar liefst 4.50 meter hoog. De kubussen zijn allen verschillend van hoogte, breedte en diepte. Diverse kubussen zijn voorzien van ingefreesde verlichting. De combinatie van materialen komt mooi terug in het tv meubel en de keuken.
Lees meer

Nieuwe keuken in een mooi statig pand te Venray

Voor een mooi statig herenhuis te Venray maakten wij onderstaande keuken. We kozen samen met de bewoners voor een mooie combinatie van verschillende materialen waardoor het een prachtig geheel werd.
Lees meer
Industriële tafel op maat

Inrichting woning te Venray

We mochten diverse ruimtes van de woning gaan inrichten. Van baykamer tot kinderkamer, tot woonkamer en toilet. De bewoners kozen voor mooie stoere materialen waardoor de grote verbouwing van de woning helemaal tot zijn recht kwam.
Lees meer
kantoorinrichting tafel ttl|Hout en Vorm

Smaakvolle werkruimte

In Horst opende een nieuw Tandtechnisch Laboratorium, TTL Van Boven. Bij dergelijke projecten is het belangrijk dat er hygiënisch gewerkt kan worden en dat de gebruikte materialen makkelijk schoon te maken zijn.
Lees meer
horeca eiken lamp met wijngklazen | hout en vorm

WIJNBAR A BELLE

We mochten een deel van de inrichting voor Wijnbar en restaurant a Belle te Horst verzorgen. In de groepsruimte boven een eiken lamp met ruimte voor wijnglazen en een stoere eiken boomstamtafel met ingelegde stukken wijnkistjes.
Lees meer
Daltonschool-de-hommel

Een echte keuken op school

Een keer heel iets anders, namelijk een basisschool in Venray. De school was toe aan een nieuwe inkomhal, aula en computergang voor de bovenbouw. Een project vol slimme en praktische oplossingen.
Lees meer

Complete inrichting voor een appartement te Venray

De bewoners gingen de stap maken van de verhuizing naar een appartement. Graag wilden ze het appartement eigen maken en vroegen Hout en Vorm om mee te denken.
Lees meer
Foyer

REISBUREAU CHICO’S TRAVEL

Belangrijk bij de inrichting van een reisbureau is natuurlijk dat de klant een vakantiegevoel krijgt of vasthoudt. De inrichting diende daarnaast functioneel te zijn gezien de geringe ruimte. Een opdracht in samenwerking met Datzitt.
Lees meer
Vergadertafel

PEELRAND MAKELAARDIJ

Een makelaars kantoor in een prominent gebouw van Venray, het welbekende pand De Monnikskap. Bij zo’n uitstraling moet ook het interieur aansluiten. Mooie massief eiken bureaus, de eiken balie met een geweldige foto van Venray.
Lees meer
Houten Eiken wandplank

Stoer binnenvaartschip

Jansen Tankvaart vroeg ons of wij het binnenvaartschip De RoVer stoer maar toch huislijk in konden richten. Ze varen er het gehele jaar mee dus een fijne sfeer was van groot belang. We kozen voor zwaar rustiek eiken.
Lees meer

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.