Werkwijze

Leer

Het begint met vragen

Veelal komt de klant met een concreet vraagstuk of concrete interieurwens. Op basis hiervan gaan we in gesprek om zo een beeld te krijgen van waaruit het vraagstuk voortkomt en met wie en welke situatie we te maken hebben. Welke uitstraling is wenselijk? Strak, stoer of juist heel modern? Welke materialen genieten de voorkeur? Met welke afmetingen en ruimtelijke indelingen dienen we rekening te houden? Allemaal vragen die we graag beantwoord zien zodat wij een duidelijk schetsontwerp of sprekend 3d aanzicht kunnen maken.

De vertaling naar een ontwerp

In deze fase wordt er een ontwerp gemaakt, rekening houdend met de randvoorwaarden en besproken wensen. Dit is een creatief proces, waar vaak nog vragen om de hoek komen kijken. Na realisatie van het eerste schetsontwerp sturen we deze inclusief offerte toe. Als alles past kunnen we de tweede fase starten, namelijk de uitwerking van het definitieve ontwerp. Bij losse meubelstukken is veelal een globaal 3d aanzicht voldoende.

complete inrichtingen Ontwerp | hout en vorm
Ontwerp
Uitwerking
Uitwerking

De uitwerking in de werkplaats

In deze fase wordt het traject een project. Het uitgewerkte ontwerp met technische tekeningen gaan dan samen met de besproken materiaalkeuzes naar de werkplaats. Vanaf het begin tot het eind blijft het project bij onze vakmensen in eigen hand. Hierdoor houden we de regie op de gemaakte keuzes en weten we zeker dat de de juiste uitstraling voor het meubelstuk of interieur niet uit het oog verliezen. Onze passie voor uw project.

Levering en montage

Levering en montage wordt door onze eigen vakmensen verzorgd. Zo weten we zeker dat de expert die in de werkplaats aan het project gewerkt heeft, ook op locatie zorgt voor een oplevering naar wens. Daarbij vinden we dat de vakman die aan het project gewerkt heeft, ook de complimenten van de klant mag ontvangen.

montage op locatie
Montage

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.