Werkwijze

Maatwerk houten meubels voor architecten

Complete interieurbouw

U weet wat u mooi vindt maar hebt geen idee hoe dit werkelijk vorm te geven? Wij leren u graag beter kennen. En samen met u werken we naar een verrassend ontwerp. En dat doen we op basis van één meubelstuk als voor een compleet interieur. En zijn er interieurstukken waar u aan gehecht bent? Duurzaamheid is voor ons belangrijk en zorgen voor een goede en passende herbestemming. Zo creëert u een heerlijke sfeer in uw huis zodat u zich helemaal thuis kunt voelen.

Ontwerp

Het ontwerp wordt gemaakt op basis van een gesprek met u. Wij bespreken uw eisen en wensen, verwachtingen, budget en bekijken de mogelijkheden. Op basis van de gesprekken maken wij een voorontwerp en vervolgens een definitief ontwerp. Tevens geven wij aan wat globaal de kosten zullen zijn. Het uitgewerkte ontwerp met technische tekeningen gaan dan samen met de besproken materiaalkeuzes naar de werkplaats.

structuurontwerp begane grond hout en vorm
eettafel beuken

Begeleiding

Wij coördineren en begeleiden diverse projecten. Het ontwerp is uiteraard de basis. Want het ontwerp is gebaseerd op uw wensen en eisen. Tevens moeten we rekening houden met de randvoorwaarden. Daarbij kun je denken aan elektriciteit, verlichting, water enzovoort. Wij zijn geen aannemer maar wij werken wel samen met (eigen) aannemers waardoor we de klant kunnen ontzorgen.

De uitwerking, levering en montage

In deze fase wordt het traject een project. Het uitgewerkte ontwerp met technische tekeningen gaan dan samen met de besproken materiaalkeuzes naar de werkplaats. Vanaf het begin tot het eind blijft het project in eigen hand bij onze vakmensen. Hierdoor houden we de regie op de gemaakte keuzes en weten we zeker dat de juiste uitstraling voor het meubelstuk of interieur niet verloren raakt.
Levering en montage wordt door onze eigen vakmensen verzorgd. Zo weten we zeker dat de expert die in de werkplaats aan het project gewerkt heeft, ook op locatie zorgt voor een oplevering naar wens. Daarbij vinden we dat de vakman die aan het project gewerkt heeft, ook de complimenten van de klant mag ontvangen.

Uitwerking

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.