COMPLETE INRICHTING VOOR EEN GEHEEL VERBOUWDE BENEDENVERDIEPING

Op basis van een ontwerp van Kim & Co interieurdesign mochten wij voor een compleet verbouwde benedenverdieping een volledig interieur verzorgen. Doordat wij al eerder fijn hebben samengewerkt met Kim & Co waren we blij dit project samen op te mogen pakken. Zij bedachten de materialen en de indelingen.

Volledig interieur

Op basis van dat ontwerp mochten wij het volledig interieur maken, zoals de keuken, het wandmeubel, de salontafels en de eetkamertafel. Zo hebben we alles in dezelfde materialen gerealiseerd waardoor het een mooi strak geheel is geworden.

Een heel mooi project was de zeer hoge vakkenkast, die uit allemaal verschillende maten kubussen bestond en waar de verlichting ook nog eens was ingefreesd. De combinatie van de vakkenkast samen met de keuken en eetkamertafel is bijzonder geslaagd.

Wat wij heel leuk vonden aan dit project is dat we een de inrichting voor een hele verdieping mochten maken. Al die verschillende producten vormen dan één geheel. Wij zijn dan ook trots op ons werk en de samenwerking met Kim & Co. Deze samenwerking heeft weer een super mooi eindresultaat opgeleverd.