Voor wie

Hout en vorm ontwerpt uiteenlopende interieurs voor zowel particulieren als de zakelijke markt.
Met veel liefde voor ons vak en met veel aandacht maken wij prachtige interieurs die ook nog eens functioneel zijn. Wij werken met passie en vakmanschap naar een uniek eindresultaat, waarbij uw wensen en budget centraal staan.

particulieren

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen woning met een inrichting die bij u past. Samen gaan we op zoek naar uw exacte wensen en de juiste materialen. Ideeën uit woonbladen, schetsen of (Pinterest) foto’s zijn van harte welkom om uw ideeën met ons te delen. We laten uw eigen inspiratie terugkomen in uw badkamer, keuken, woonkamer of het gehele interieur. Ook een eetkamerstoel of tafel maken wij precies zoals ú wilt. Wij zijn pas tevreden wanneer u enthousiast bent met het resultaat.

Keukens

Vaak het hart van het huis. Menig uur wordt er doorgebracht waardoor de keuken een van de meest belangrijke plekken in huis is.

Bekijken

Kastenwerk

Voor uw inrichting op maat. Van wandkasten, tv meubelen, de speel-kleed- en waskamer. Laat je eens verrassen door onze passende ontwerpen.

Bekijken

Badkamers

Klassiek, retro, of modern. Wat uw stijl ook is, bij ons vindt u de ideale eetkamerstoel. Elk een toonbeeld van kwaliteit en duurzaamheid.

Bekijken

Bedrijven

Het is belangrijk voor bedrijven en organisaties om hun visie uit te dragen. Het interieur zou een weergave moeten zijn van deze visie, zodat zowel klanten als werknemers zich hierin herkennen. Met het interieur kun je de visie van je bedrijf uitdragen en je onderscheiden. Hout en Vorm luistert nauwkeurig naar uw wensen, welke we tot in detail vertalen naar een uniek meubelstuk, een complete inrichting van uw kantoor, school, café of restaurant. Wij leveren maatwerk en begeleiden u bij het integreren van uw eigen ideeën en inzichten. Zo kiezen we samen voor de beste vorm, kleur en de mooiste materialen die uw visie vertegenwoordigen.

Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt bureau of juist de complete inrichting van uw kantoor?  Door uw kantoorinrichting op maat te laten maken, past uw meubilair perfect.

Bekijken

Horeca

Wij zorgen dat uw klant zich welkom voelt in uw bedrijf. Met ruime keuze aan materialen, kunt u uw meubilair volledig naar wens samenstellen. Wij vertalen uw ideeën naar een unieke inrichting!

Bekijken

Bedrijfspanden

In uw bedrijfspand wil iedereen werken in een prettige omgeving. De keuze van de producten en materialen verdient daarom veel aandacht. Wij helpen u daar graag bij!

Bekijken

Architecten

Om tot een goed ontwerp te komen moet een architect een duidelijk beeld hebben van de werkzaamheden en behoeften van een opdrachtgever. Denk daarbij aan functies die in het gebouw uitgeoefend moeten worden, maar ook moet er gedacht worden aan licht, klimaat en groenvoorzieningen. Een architect heeft als taak daar vervolgens de juiste invulling en ontwerpoplossingen voor te bieden en werkt daarbij vanuit de omgeving, de architectuur en het interieur. Deze drie elementen moeten bij elkaar samenkomen en elkaar versterken. Wij werken samen met architecten en interieurarchitecten om te zorgen dat de ideeën en ontwerpen ook terug komen in de kleuren, vormen en materialen voor het interieur. Maatwerk en kwaliteit maak je tenslotte samen.

Nieuwbouw

Vanuit een functionele en bouwkundige vraag, ontwerpt de architect een woning of bedrijfspand en ontwikkelt daar het beste interieurdesign bij. Samen met de architect zetten wij onze creativiteit in, om het interieurontwerp om te zetten naar een meubelontwerp dat aansluit bij de wensen van de klant. Wij werken graag samen met architecten voor hèt ultieme totaal plaatje waarbij omgeving, architectuur en interieur samen komen.

Verbouwing

Een verbouwing vraagt specifieke kennis.  Een interieurarchitect bezit de nodige ervaring en knowhow om u te kunnen helpen al deze zaken te regelen. In het ontwerp krijgen alle onderdelen, zoals de ruimtelijke indeling en inrichting,  de meubilering, stoffering, accessoires, kleuren, de verlichting hun plaats en vorm. Samen met de interieurarchitect zorgen wij ervoor dat het interieur tastbaar wordt en past bij hetgeen de klant vraagt.

Een nieuwe look

Wensen op het gebied van wonen en werken veranderen. Een "make-over" kan een goede methode zijn om er voor te zorgen dat uw interieur een frisse uitstraling krijgt. Wij werken graag de plannen van de interieurarchitect uit tot mooie producten. Waar mogelijk zullen wij herbestemming toe passen. Herbestemming is bij uitstek een voorbeeld van hoe duurzaam omgegaan kan worden met het bestaande. Informeer eens voor meer informatie.

We maken graag kennis met u!

Maak een afspraak met ons om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.