Keukens

Tegenwoordig vaak het hart van het huis. Menig uur wordt er doorgebracht en daardoor van een onschatbare waarde om van een huis een thuis te maken.

Wenst u een keuken die 100% voldoet aan uw smaak en eisen? Kies dan voor een keuken op maat. Bij Hout en Vorm in Venray maken we deze met vakmanschap en ervaring. Dat doen we handmatig. Daardoor heeft u een onbeperkte keuze in materialen, vormen, opstellingen, kleuren en afwerkingen. .U kunt bij ons terecht voor een compleet nieuwe keuken op maat maar ook voor het cosmetisch opknappen van een bestaande keuken door bijvoorbeeld nieuw frontenwerk te laten maken.

Wil je een keuken op maat laten maken?

Het grote voordeel van een keuken op maat laten maken is dat je zeker weet dat je een keuken krijgt die exact aansluit op jou eisen en wensen. Bij deze vorm van maatwerk, kun je zelf aangeven hoe de keuken er uit komt te zien, wat voor materialen en kleuren er worden gebruikt en hoe de keuken in zijn geheel wordt opgebouwd. En het mooie is: een maatwerkkeuken is altijd uniek. U vindt ‘m nergens anders!

Vrijheid in materiaalkeuze

Alle vrijheid heeft u ook in de keuze voor het materiaal en de afwerking. We maken uw keuken nog op ambachtelijke wijze in onze eigen werkplaats in Venray. Dat doen we handmatig en met de materialen die u zelf uitkiest, zoals eikenhout of kies voor hoogwaardig MDF.

Greep uit onze projecten

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies wat ervoor nodig om goede maatkeukens te bouwen en wat goed is voor uw interieur. Om u een klein beetje op weg te helpen en te inspireren hebben we hieronder een greep uit onze projecten klaarstaan, waarbij keukens op maat zijn gemaakt in alle soorten en maten.

Loop gerust eens binnen en laat u verrassen in wat we voor u kunnen betekenen. Ook zakelijke inrichtingen voor uw kantoor of kantine kunnen we verzorgen.

Interesse in onze maatwerk keukens

Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.