Kantoorinrichting

We creëren dé uitstraling die past bij uw bedrijf. Van de balie tot de vergaderruimte. Past een industriële stijl bij uw organisatie? Of een moderne inrichting? Een uitstraling die niet alleen inspirerend werkt voor uw eigen medewerkers. Een fijne werksfeer heeft ook een positieve invloed op klanten en het aantrekken van nieuwe werknemers. Zeker in deze tijd waarin we overal en altijd bereikbaar zijn. Wij denken ook graag mee in het creëren van ruimtes waar medewerkers zich even terug kunnen trekken of zich kunnen concentreren.

Een goed beeld van de ruimte

Vindt u het lastig om zich een beeld te vormen van de toekomstige uitstraling? En of het allemaal wel zal passen in de ruimte? Wij helpen u graag met indelingsplattegronden op schaal. Indien gewenst maken we 3D visuals van de ruimte zodat u ook een goed beeld heeft van de uitstraling.

Onze showroom

Bij het ontwerp van het juiste kantoormeubilair blijft onze showroom  en werkplaats onmisbaar. Het ervaren van de kwaliteit is erg belangrijk bij de aankoop van uw nieuwe kantoormeubilair of projectinrichting. Voor het selecteren van de juiste materialen is het prettig om deze in het echt gezien te hebben. Wij nodigen u daarom van harte uit in onze showroom om eens inspiratie op te doen. Maakt u van tevoren wel even een afspraak? Dit kan zowel online als telefonisch!

 

Volg onze blogs!

Met onze blogs ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends en interieuradvies. Laat je inspireren.