Wie wij zijn

Ruimtes inhoud geven met hèt juiste interieur is een ambacht. Bij Hout en Vorm gaan we uit van deze ambachtelijke kwaliteit. Dit doen we door onze passie voor ouderwets vakmanschap te combineren met innovatieve technieken. Wij realiseren interieur oplossingen in onze eigen werkplaats. Met veel liefde voor ons vak en met veel aandacht worden de mooiste interieurs gebouwd. Deze zijn niet alleen een kwalitatief hoogstandje, maar ook nog eens functioneel en passend bij jouw wensen.  Wij maken dé meubels die jij zoekt en wilt hebben!

Hout en Vorm - Pesoneel groepsfoto - 05022021

Wat vinden wij belangrijk?

Hout en Vorm - 25 september 2021 - Restaurant - Rosmalen - 25
Decolegno - web res - Studio A. - (6) - kopie
Hout en Vorm - Object 4 - 24052022 - Keuken - 2
Hout en Vorm - 25 september 2021 - Restaurant - Rosmalen - 28

Eerlijke materialen zoals (rustiek) eiken, zonverbrand eiken, sloophout, oude wagondelen, staal en rvs geven de producten van Hout en Vorm karakter. Het is onze visie om mooie meubels te maken uit eerlijke materialen op een ambachtelijke manier. Daarom nemen we altijd ruim de tijd om tot een ontwerp en aanpak te komen als we een project aannemen. Wij werken met passie en vakmanschap aan een uniek eindresultaat, waarbij uw wensen en budget centraal staan.

Kijkje achter de schermen

wij wij zijn- kantenlijmer/ kantenverlijmmachine | Hout en Vorm
De kantenlijmer plakt abs of fineer band op plaatmateriaal wat gezaagd is.
Wij wij zijn-De groene is een meerspillige boormachine/ rijboormachine / scharnierboor| Hout en Vorm
meerspillige boormachine/ rijboormachine / scharnierboor boort gaten voor rijgatboring, scharnieren, deuvels etc.
Wij wij zijn - een breedband schuurmachine (wit) en de machine is de altendorf f45 formaatzaag. (zwart) schaafmachine (achterin) | Hout en Vorm
de witte machineis een breedband schuurmachine en de rechtste zwarte machine is de altendorf f45 formaatzaag. Achterin het hoekje staat een vierzijdige schaafmachine (links)
Wij wij zijn- Lijmtangen rek | Hout en Vorm
Lijmtangen rek in allerlei maten

Wij maken maatwerk in onze eigen werkplaats en investeren in vakmensen en apparatuur. Op die manier zijn we het meest flexibel als het gaat om detaillering en raadgeving. Bovendien zijn onze vakmensen van begin tot eind betrokken bij het product. En door die betrokkenheid met de kennis en onze gedrevenheid staan wij garant voor een kwaliteitsproduct.

Ons team

Eigenaar
Ik hou van het persoonlijk contact met de klant. En de wens van de klant te vertalen naar een product waar de klant blij mee is. Dat is een creatief proces waar ik graag mee bezig ben. En hoe mooi is dat de klant op gevoel voor ons kiest.
Eigenaresse
Ik heb een passie voor interieur en om voor mensen van een huis een thuis te maken. Ik vind het geweldig om daar projectmatig mee bezig te zijn. Daarbij ben ik heel trots dat wij alles kunnen maken en daarmee als bedrijf gegroeid zijn.
Hout en Vorm - Pesoneel - 05022021 - 4

Ramon Swertz

Interieurbouwer / meubelmaker
Hout en Vorm is een familiair bedrijf waar je alles kan zeggen. Hoe mooi is het om iets met je handen te maken naar de wens van de klant en dat je weet dat ze er lang van kunnen genieten!
Hout en Vorm - Pesoneel - 05022021 - 2

Bart Cornelissen

Interieurbouwer / meubelmaker
Hout en Vorm - Pesoneel - 05022021 - 6

Rick Camps

Interieurbouwer / meubelmaker
Het begint met massief hout. En dat bewerken we tot een eindproduct waar we trots op zijn. Dat vind ik mooi aan dit werk. Van begin tot het einde aan een product te mogen werken en werkelijk betrokken te zijn.
Hout en Vorm - Pesoneel - 05022021 - 1

Don Brand

Interieurbouwer / meubelmaker

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.