Badkamermeubels

Onderschat de toegevoegde waarde van het badkamermeubel niet want het is vaak het eerste en laatste meubelstuk wat je op een dag ziet. Wij maken meubelen die tegen een stootje kunnen, een luxe uitstraling hebben en de badkamer 'verwarmen'.

Al onze meubelen zijn behandeld met een speciale lak of olie waardoor de meubels prima in vochtige ruimtes geplaatst kunnen worden. Hieronder staan enkele voorbeelden van maatwerk meubels. Heeft u eigen ideeën of wensen, vraag het ons gerust.

Waarom badkamermeubels op maat?

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom badkamermeubels op maat gemaakt worden.

  • Vanwege een gebrek aan ruimte: De standaard meubels passen vaak net niet in een badkamer.
  • Het meubel dat u wil staat niet in de winkel: In dat geval zijn badkamermeubels op maat een ideale oplossing. Vooral oriënteren is belangrijk. Dan weet u wat u wel of niet wil. In een gesprek komen we samen tot de beste oplossing.
  • Kwaliteit: Voor de badkamermeubels die wij maken gebruiken wij de beste materialen. MDF, massief eiken of gestoomd noten. De keuze is ruim Ook voor de deurtjes of laden, scharnieren en het blad leveren wij kwaliteitsmateriaal.

Voor ons is een op maat badkamermeubel een meubel waarin alle voorzieningen kunnen worden ingebouwd. Zo hoeft u nergens meer naar te kijken en kunt u genieten van het gemak en kwaliteit van uw badkamermeubel.

 

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.