Voor als de eigenaresse een echte kookliefhebster is

Deze eigenaresse kocht een woning die wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Ze nam contact op en we gingen eerst cultuur snuiven in haar nieuwe woning. Door in de woning rond te lopen zie je goed de mogelijkheden die de woning te bieden heeft. Tijdens het bezoek in de woning een leuk gesprek gehad waardoor je meer gevoel en beeld krijgt van de wensen. Daarna op naar de tekentafel en alle ideeën uitwerken.

Vervolgens een afspraak in de showroom gemaakt en het ontwerp en gekozen materialen doorgesproken. Na wat kleine opmerkingen en veranderingen kwamen we tot een mooi en compleet ontwerp.

Een klein eiland maar toch enorm gezelig

Ze wilde graag voor haar vriendinnen en kookclubje een plek creëren bij de keuken. Of er ondanks de beperkte ruimte toch iets van een eiland gerealiseerd kon worden. Aangezien er een vide boven de keuken zat was het makkelijk om de trap te verplaatsen. Daardoor kwam de mogelijkheid om een eiland te creëren.

Het uiteindelijke ontwerp toont een gezellige keuken met werk- en zitplekken.

Plaatmateriaal met een HLP Blad

Tegenwoordig kiest vrijwel iedereen voor een keramiek of composiet keukenblad. Toch kan een HPL werkblad met marmermotief ook een hele mooie uitstraling geven. Zeker door het blad aan de zijkant door te laten lopen.

eiland in marmerlook, met zwarte kastenwand

Het resultaat

Een keuken die overloopt naar wandkast in de woonkamer. Door de grote eethoek met heerlijke stoelen erbij te plaatsen is het een mooi geheel geworden en de de klant geniet elke dag nog van haar fijne sfeervolle huis.

Een overzicht van de keuken

Kastenwand u129 Sherwood Decolegno
Oplossing voor wijnflessen in het decor van de kast
Kookplaat met afzuiging
Halfhoge barkrukken voor aan het keukeneiland
Ovale eiken eettafel, rustiek