Kleur in je huis

.

Nu denk je hoe pas ik groen toe in mijn interieur. Een voor de hand liggende manier is natuurlijk met planten. Tegenwoordig zie je ze veelal hangend of mooi in groepjes bij elkaar afwisselend van groot naar klein. Beschik je niet over groene vingers, of heb je een donker huis ga dan voor (ingelijste) botanisch prints, een kussen met bladdessin of een donkergroen velours plaid. De grootse verandering is om groene verf toe te passen. Enkel op de muur, of denk eens out of the box en geef meubels en accessoires ook een lik groene verf. Zet ze voor de muur in dezelfde tint en zie hoe het verschil in materiaal voor diepte en een speels ton sur ton effect zorgt. Combineer groen in je huis met mat zwarte accessoires, donker hout, messing en fluweel zorgen voor speelsheid en een extra chique uitstraling.