Blogs

Bij Hout en Vorm vinden we het belangrijk om je te inspireren op het gebied van interieur. Onze interieur blogs geven je handige tips en nieuwtjes over allerlei onderwerpen die met wonen en interieur te maken hebben.

Trends

Op het gebied van wooninterieur verandert er veel. Andere materialen, andere kleuren, andere inzichten leiden tot nieuwe concepten in woonideeën. Wij houden je graag op de hoogte van deze trends.

blogs Visgraat | hout en vorm

Kleur Visgraat zwart eiken nu in HPL.

De HPL Special Forest

Kleur Visgraat zwart eiken laat weinig tot de verbeelding over. In de vloer zie je een visgraatpatroon regelmatig terugkomen.

Lees meer »
Blogs HPL forest green | Hout en Vorm

HPL Special Forest Green van Decolegno

De HPL Special Forest

De HPL Special Forest Green geeft de beleving van het woud, boomschors en mos. De afwisselende (rood) bruin en groentinten brengen dit decor tot leven.

Lees meer »
Blogs Zongebrand eiken | Hout en Vorm

Zonverbrand eiken, geen enkel tafelblad is hetzelfde

De HPL Special Forest

Zonverbrand eiken is zeer oud hout wat vaak afkomstig is uit oude huizen en schuren. Door de jarenlange blootstelling aan de weersinvloeden krijgt het hout de bijzondere uitstraling.

Lees meer »
Blogs Massief eiken badkamermeubel | Hout en Vorm

Kiezen voor een massief eiken badkamermeubel

De HPL Special Forest

Een massief eiken badmeubel, waarom zou je hiervoor kiezen?.
Hout geeft een fijne rustige uitstraling in de badkamer. Maar er is meer…..

Lees meer »

Kleur in je huis

De HPL Special Forest

Waarom kiezen voor de kleur groen. Groen zorgt voor een verfrissend en ontspannend effect. In de snelle wereld waar we momenteel in leven kan groen ons afremmen. Bovendien haalt groen buiten naar binnen

Lees meer »
Blogs Tinten blauw | Hout en Vorm

De kleur blauw

De HPL Special Forest

Zoals misschien al is opgevallen zien we in 2020 bij de woon- en lifestyle-trends veelal de kleur blauw. Waarom kiezen zoveel mensen voor blauw.

Lees meer »
Blogs Antoinet| Hout en Vorm

Geplukt Antoinet van Eijk

De HPL Special Forest

Ze groeide op in Someren maar verhuisde voor de liefde naar Venray. Daar begon ze een nieuw leven waarin creativiteit een grote rol speelt. Ze verruilde haar kantoorbaan voor haar grootste passie: interieur ontwerpen. Haar hobby groeide uit tot een fulltime baan.

Lees meer »
Blogs Wabi Sabi | hout en Vrom

Wabi-Sabi – Kunst van imperfectie

De HPL Special Forest

kern van het Japanse begrip wabi-sabi kun je omschrijven als niets is af, niets is perfect en niets in eeuwig. Wabi-sabi maakt het leven lichter. daarmee vervangt deze nieuwe trend het kille, minimalistische en strakke interieur.

Lees meer »
complete inrichting interieurschets | hout en vorm

Uniek interieur met handgemaakte meubels

De HPL Special Forest

Jouw interieur is iets dat persoonlijk is. Je persoonlijke smaak, wensen en voorkeuren staan bij het inrichten centraal Dan is het toch helemaal niet vreemd dat je jezelf niet helemaal kunt vinden in de standaard meubelen die verkocht worden in de winkels op de woonboulevard?

Lees meer »

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.