Interieur van uw schip

Vrij en onbekommerd over de rivieren en zeeën varen is voor veel mensen het ultiem gevoel van vrijheid. Zeker in een land als Nederland dat een rijke historie heeft op het gebied van zeevaart. Het aantal pleziervaartuigen is al jaren enorm hoog in Nederland.

De boot is een welkome afwisseling in de weekenden en vakantie.  Meer en meer zijn de wensen ten aanzien van het interieur en de meubels van een schip ook veranderd.  Het interieur moet praktisch zijn maar er ook goed uit zien en fijn aanvoelen. Het hele interieur moet voldoen aan de hoogste eisen. En natuurlijk wilt u zichzelf thuis voelen op uw vaartuig. Dan is het belangrijk dat het interieur geheel bij uw wensen past.

Nu is ieder schip, jacht of boot anders wat betreft ruimte, vorm en indeling. Scheepsinterieurbouw is dan ook altijd maatwerk. Het vervaardigen van interieur oplossingen op schepen is echt vakmanschap. Een mooi voorbeeld hiervan is binnenvaartschip RoVer.

Mooie materialen

Op basis van uw eisen en wensen maken wij een ontwerp en zoeken we daar de beste materialen bij. Van teakhout, beukenhout tot mooie plaatmaterialen. Een klassieke of moderne uitstraling. Dat is allemaal mogelijk!

Wij maken een mooie en functionele inrichting van de stuurhut, zorgen dat de kajuit een sfeervolle ruimte is waar u zich thuis voelt, leveren een keuken voor de kombuis en betimmeren de kuip om buiten fijn te kunnen relaxen. Kortom een compleet interieur voor uw boot of schip.

Op maat gemaakt meubelen

Ook op een schip zijn op maat gemaakte meubels zeer wenselijk. Je kunt hierbij denken aan:

kasten (verschillende maten en soorten)

Dressoir voor in de kajuit

Tafels

Stoelen

Badkamermeubels

Wij maken meubelen die tegen een stootje kunnen, een mooie of luxe uitstraling hebben en de ruimte een warm en prettig gevoel geven.

Al onze meubelen zijn behandeld met een speciale lak of olie waardoor de meubels prima in vochtige ruimtes of omgeving geplaatst kunnen worden en tegen een stootje kunnen.

Natuurlijk heeft u eigen ideeën of wensen. Wij luisteren graag naar u komen we zeker tot een mooi resultaat.

Vraag het ons gerust!

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.