Onderwijs

Schoolmeubilair krijgt over het algemeen nogal wat te verduren. Al het meubilair wordt speciaal ontworpen van duurzame materialen en met de hand gemaakt. Bij Hout en vorm produceren we duurzaam schoolinterieur dat wel tegen een stootje kan. We houden rekening met het feit dat het meubilair sterk, duurzaam en eenvoudig schoon te houden is.

Verschillende onderwijsinstellingen

Wij zijn ambachtelijk meubelmakers en bouwen zelf het schoolmeubilair. Het ontwerp is altijd maatwerk. We ontwikkelen bijvoorbeeld schooltafels met passende stoelen, docententafels en kasten voor alle soorten onderwijs: kinderopvang, basisscholen, middelbare scholen en hoger onderwijs.

Ruimtes met specifieke inrichting

We zorgen voor prettig ingerichte klaslokalen die leerlingen of studenten stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Naast traditionele leslokalen zijn er ruimtes die een meer specifieke inrichting behoeven, zoals: de kantine, multifunctionele hal, stilteruimtes, professionele ruimte (voor docenten), ruimtes voor technische vakken enz.

We zorgen er bovendien niet alleen voor dat het ontwerp er fris en fraai uitziet. We kunnen u tevens verzekeren dat de bouw van het interieur of de verbouwing van de school ook past binnen het budget.

Zowel plaatsen als onderhoud

Onze ervaring en kennis in zowel het plaatsen als het onderhoud maken ons de ideale partner! En door onze flexibele instelling kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren wanneer u dat wilt.

Nieuwsgierig naar wat we voor uw school kunnen betekenen?

Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen.