Horeca

Nieuw restaurant of bar laten inrichten? Of verbouwen? We hebben ruime ervaring in interieurontwerp van zowel nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en aanpassingen in de indeling. Wij vertalen trends en specifieke wensen naar horecaconcepten.

Welkom thuis!

De eisen die tegenwoordig aan de horecabedrijven gesteld worden, zijn steeds hoger komen te liggen. Klanten vragen om meer comfort, luxe en verwachten vooral een bijzondere sfeerbeleving. Wij zorgen dat uw klant zich welkom voelt in uw restaurant, café of hotel. Het in beeld brengen van deze behoefte is het vertrekpunt bij het ontwikkelen van een horecaconcept. Succesvolle horecaconcepten sluiten naadloos aan op de behoefte van de doelgroep.

Horecaconcept

Wat spreekt uw gast aan? Welke sfeer sluit goed aan op de behoefte van uw doelgroep? Het in beeld brengen en beantwoorden van dit soort vragen creëert een succesvolle basis om een horecaconcept op te ontwikkelen.

Wij maken niet alleen het ontwerp, maar zorgen juist ook voor de realisatie daarvan zoals, barkrukken, wandbanken, terrasstoelen, tafels en complete baropstellingen. Bij het ontwerp wordt volledig rekening gehouden met uw wensen, de uitstraling van uw bedrijf en het beschikbare budget. Een combinatie van vakmanschap, ambachtelijkheid en innovatie maken het ontwerp altijd uniek en verrassend. Met ruime keuze aan materialen, kunt u uw meubilair volledig naar wens samenstellen. Wij vertalen uw ideeën naar een unieke inrichting!

Kennismaken

Wilt u meer weten over onze horecaconcepten, totaalinterieurs en interieuronderdelen die wij ontwikkelen en produceren voor de horeca? Laten we dan eens kennismaken. Neemt u contact met ons op?

Kan uw interieur in uw horeca onderneming een opknapbeurt gebruiken?

Maar u bent er nog niet uit hoe en wat er moet veranderen? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.