Zakelijke projecten

Behalve particulier werk realiseren we ook maatwerk interieuroplossingen voor kantoorruimtes, vergaderzalen, horeca, winkelpanden en scholen.

Bij Hout en Vorm gaan we uit van ambachtelijke kwaliteit die we toepassen op de specifieke eisen van uw project.

Interieurarchitecten

Wij werken graag met interieurarchitecten om op die manier de best mogelijke en meest passende oplossing te leveren. Voor iedere vraag maken wij een passende oplossing.

Bekijk hieronder een deel van onze reeds opgeleverde projecten.

Industriële tafel op maat

Inrichting woning te Venray

We mochten diverse ruimtes van de woning gaan inrichten. Van baykamer tot kinderkamer, tot woonkamer en toilet. De bewoners kozen voor mooie stoere materialen waardoor de grote verbouwing van de woning helemaal tot zijn recht kwam.
Lees meer
kantoorinrichting tafel ttl|Hout en Vorm

Smaakvolle werkruimte

In Horst opende een nieuw Tandtechnisch Laboratorium, TTL Van Boven. Bij dergelijke projecten is het belangrijk dat er hygiënisch gewerkt kan worden en dat de gebruikte materialen makkelijk schoon te maken zijn.
Lees meer
horeca eiken lamp met wijngklazen | hout en vorm

WIJNBAR A BELLE

We mochten een deel van de inrichting voor Wijnbar en restaurant a Belle te Horst verzorgen. In de groepsruimte boven een eiken lamp met ruimte voor wijnglazen en een stoere eiken boomstamtafel met ingelegde stukken wijnkistjes.
Lees meer
Daltonschool-de-hommel

Een echte keuken op school

Een keer heel iets anders, namelijk een basisschool in Venray. De school was toe aan een nieuwe inkomhal, aula en computergang voor de bovenbouw. Een project vol slimme en praktische oplossingen.
Lees meer

Complete inrichting voor een appartement te Venray

De bewoners gingen de stap maken van de verhuizing naar een appartement. Graag wilden ze het appartement eigen maken en vroegen Hout en Vorm om mee te denken.
Lees meer
Foyer

REISBUREAU CHICO’S TRAVEL

Belangrijk bij de inrichting van een reisbureau is natuurlijk dat de klant een vakantiegevoel krijgt of vasthoudt. De inrichting diende daarnaast functioneel te zijn gezien de geringe ruimte. Een opdracht in samenwerking met Datzitt.
Lees meer
Vergadertafel

PEELRAND MAKELAARDIJ

Een makelaars kantoor in een prominent gebouw van Venray, het welbekende pand De Monnikskap. Bij zo’n uitstraling moet ook het interieur aansluiten. Mooie massief eiken bureaus, de eiken balie met een geweldige foto van Venray.
Lees meer
Houten Eiken wandplank

Stoer binnenvaartschip

Jansen Tankvaart vroeg ons of wij het binnenvaartschip De RoVer stoer maar toch huislijk in konden richten. Ze varen er het gehele jaar mee dus een fijne sfeer was van groot belang. We kozen voor zwaar rustiek eiken.
Lees meer

Interieur voor woonhuis 12 te Venray

Samen met interieurstyliste Wendy Achten (Designstudio8) gingen we aan de slag om het interieur te verzorgen voor dit prachtige woonhuis. Van de keuken/ eetkamer, badkamer, woonkamer tot wijnkamer.
Lees meer

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.