Complete inrichtingen

Complete inrichtingen op maat

U weet wat u mooi vindt maar hebt geen idee hoe dit werkelijk vorm te geven? Wij leren u graag beter kennen. En samen met u werken we naar een verrassend ontwerp. En dat doen we voor zowel één meubelstuk als een compleet interieur.

Particulier

U nieuwe woning heeft een interieur nodig of u bent uw huidige interieur beu! Wij gaan samen met u aan de slag om tot een inrichting te komen die bij u past en waar u zich in thuis voelt. Op maat! En zijn er interieurstukken waar u aan gehecht bent? Duurzaamheid is voor ons belangrijk en zorgen voor een goede en passende herbestemming Zo creëert u een heerlijke sfeer in uw huis zodat u zich helemaal thuis kunt voelen.

Zakelijk

Het interieur van uw bedrijfspand is een verlengde van uw visie en daarmee de uitstraling van uw bedrijf. Wij ontwerpen en maken zakelijke bedrijfsinterieurs op maat vanuit uw wensen en ideeën. Werkt u een interieurarchitect of interieur stylist? Geen probleem, we werken graag de ideeën uit tot een mooi passend interieur.

Wij maken alles in onze eigen werkplaats, dus we kunnen alles op maat maken waardoor u niet beperkt bent in uw maten, kleuren of materialen.

Heeft u een interieurarchitect in de hand genomen? Geen probleem! In veel projecten werken wij samen met een architect. Wij zijn niet gebonden aan een interieurarchitect of stylist. Bent u nog op zoek naar een interieurarchitect of interieur stylist? Dan kunnen wij u ondersteunen de beste architect voor u te vinden. Iemand die bij u past.

 

Interesse in onze maatwerk meubels?

Spreken onze producten u aan? Graag maken we een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.