Complete inrichting voor een appartement te Venray

We kozen voor een strak en lang zwevend televisiemeubel met ingefreesde verlichting onderin het meubel. Daarnaast kwamen er twee ingebouwde niskasten om de mooie verzameling te laten zien in hetzelfde materiaal als het televisiemeubel. Dit geeft een luxe uitstraling en bewaart toch de rust.

De grote servieskast is zo verwerkt dat het in het eerste opzicht niet te zien is dat het een kast is. De keuken is voorzien van alle gemakken en biedt voldoende werkruimte. Daarnaast pakten we ook de garderobe en eettafel nog aan.

eethout woonhuis Venray
eettafel woonhuis Venray
keuken woonhuis Venray
keuken blok woonhuis venray
keuken woonhuis venray
inbouwkasten woonhuis Venray
dressoir woonhuis Venray
wijnkast woonhuis venray
plantenblok woonhuis Venray
zwevend dressoir woonhuis Venray